Bouwkundig tekenwerk

Strak tekenwerk zorgt voor meer inzicht.

Digitale Gebouwtekeningen: Efficiënt Beheer van Vastgoed

Als aanvulling op het NEN 2580 meetrapport voert MeetAtelier ook bouwkundig tekenwerk uit. Het efficiënt beheren van een gebouw vraagt om actuele digitale gebouwtekeningen, waardoor het uitwisselen van gebouwinformatie met derden gemakkelijk en snel wordt, en u tijd en geld bespaart.

 

Uitbreiding naar 3D Tekeningen

Naast het leveren van hoogwaardig 2D tekenwerk, breidt MeetAtelier haar dienstverlening uit naar het domein van 3D tekenwerk om te voldoen aan de groeiende vraag naar actuele digitale gebouwtekeningen.

 

Nauwkeurigheid in 2D en 3D Tekeningwerk

Het belang van nauwkeurigheid wordt benadrukt bij zowel 2D als 3D tekenwerk. Door zorgvuldigheid te handhaven gedurende het gehele proces, van concept tot voltooiing, garandeert MeetAtelier betrouwbare en gedetailleerde digitale representaties van gebouwen.

 

Voordelen van 3D Tekeningwerk

Het gebruik van 3D tekenwerk biedt aanzienlijke voordelen voor het beheer van gebouwinformatie. Klanten kunnen complexe ruimtelijke relaties en structuren beter begrijpen, en de uitwisseling van gedetailleerde gebouwinformatie met derden wordt vergemakkelijkt op een snelle en efficiënte wijze.

 

MeetAtelier: Uw Partner in Bouwtechnische Dienstverlening

Klanten van MeetAtelier profiteren niet alleen van nauwkeurige NEN 2580 meetrapporten, maar ook van geavanceerd 3D tekenwerk dat bijdraagt aan een volledig en up-to-date beheer van hun vastgoedportfolio. Deze geïntegreerde aanpak positioneert MeetAtelier als een veelzijdige partner die voldoet aan diverse behoeften op het gebied van bouwtechnische dienstverlening.

Wat wij u bieden

Bouwkundig tekenwerk

  • Het opstellen van nieuwe plattegrondtekeningen (in CAD) op basis van de actuele situatie ter plaatse. De mate van detaillering en de wijze van opmaak en presentatie wordt in overleg bepaald.
  • Het actualiseren van bestaande digitale tekeningen waarbij de huidige indeling wordt ingetekend en desgewenst in de toekomst wordt bijgehouden zodat u altijd over de meest actuele informatie beschikt.
  • Het opstellen van ontruimings- en aanvalsplattegronden (NEN 8112, NEN 1414, NEN 1313).
Waarom kiezen voor MeetAtelier?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

MeetAtelier is de grootste onafhankelijke NEN 2580-specialist in Nederland, die van het opstellen van meetrapporten haar kernactiviteit heeft gemaakt. De combinatie van kennis en ervaring biedt u de garantie op het beste meetrapport.

Ons representatieve meetrapport wordt volgens de hoogst mogelijke kwaliteitseisen opgesteld: onze meetmeesters hebben een gedegen bouwkundig opleidingsniveau, we werken dagelijks met de NEN 2580 en hanteren een strikt vier-ogen-controle-systeem voor ieder meetrapport. Simpelweg, omdat iedere vierkante meter telt.

Bij MeetAtelier streven we naar de hoogste standaard in het opstellen van NEN 2580 meetcertificaten. Door een strikt proces te volgen, zorgen we ervoor dat onze meetcertificaten niet alleen aan de normen voldoen, maar ook bijdragen aan transparantie en betrouwbaarheid in vastgoedtransacties en -beheer. We bieden consistente en vergelijkbare informatie, waardoor alle betrokken partijen kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze dienstverlening.

MeetAtelier streeft naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in combinatie met een snelle levertijd. Deze opdrachtgevers gingen u reeds voor.

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan en ontvang deze binnen 3 werkdagen van ons.

Door onze ruime ervaring en kennis van zaken, adviseren wij u ook graag op efficiënt ruimtegebruikt.